Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

13-то турне - фатално за Слави

13-то турне - фатално за Слави 25.08.2009

 Пет дни трябваха на Слави Трифонов, за да се завърне на работа, след като счупи крака си.

Слави разказа пред репортер на bTV /Виктория Петрова/, че няма гипс и може да движи крака си, но не трябва да стъпва на него. "Има болки, което е нормално. Движа се с патерици. Днес дойдох за първи ден на работа, защото подготвяме един изключително сложен формат" - сподели шоуменът мотивацията си за работа.

Водещият има три дълги пирона в костта и една игла. "Фрактурата не изисква да легна. По-добре да дойда да седна тук, от колкото да си седя у нас. Ако си домакиня... аз не съм, ако бях домакиня щях да си стоя в къщи, обаче не съм. Седя на работа, тук се чувствам много по-добре." - споделя Слави.

Турнето е било подвластно на фаталното число 13 признава Слави Трифонов: "13-то турне, какво да ти кажа. От където и да го броим на ляво или на дясно - 13-то е."

Оставащите два концерта в Пловдив и Петрич ще бъдат проведени най-вероятно през втората част на месец септември: "Сега кога ще ги направим точно... обсъдихме онзи ден с г-н Димитров, който е продуцент на това начинание, може би втората част на септември, но това ще стане ясно. Нашето шоу ще стартира на 7 септември. Видимо няма как да куцам с тия патерици и да слизам, но пък голяма част от предаването мога да го водя седнал" - разказва Слави.

Източник : signal.bg

Етикети
България    звезди    здраве    Слави   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.