Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Започна Седмицата на модата в Ню Йорк

Започна Седмицата на модата в Ню Йорк 11.09.2009

Седмицата на модата пролет-лято 2010 г. беше открита снощи с колекции от прилепнали къси рокли и дрехи от муселин в цветовете на дъгата.

Най-очакваните дефилета ще започнат едва в събота, но обичайната тълпа от клиенти, журналисти, купувачи и спонсори започна да се стича в Бриант Парк на Таймс Скуеър още в първите часове след откриването на модното събитие в централната част на Манхатън, отбелязва БГНЕС.

Според анкета на местен всекидневник петте предпочитани цвята от модните дизайнери за това издание на Седмицата на модата са лилаво, жълто, тюркоазено, коралово и червено. Вчера следобед младите дизайнери Мара Хофман, Никълъс К. и Уитни Ив потвърдиха с колекциите си тенденцията да се залага на по-ярки цветове.

Докато дизайнерите показват най-новите си хрумвания на Таймс Скуеър и на други места в града, в изложбените зали, музеите и фоайетата на хотелите започна "Fashion's night out". Инициативата на кмета на Ню Йорк Марк Блумбърг и на редица звезди, сред които и председателката на Асоциацията на американските дизайнери Даян фон Фюрсетберг, предвижда разкриването на стотици търговски пунктове, които ще останат отворени и през нощта, за да подтикват жителите на Ню Йорк да купуват.

Източник : dariknews.bg

Етикети
дизайн    Любопитно    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.