Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Повдигат обвинение на Цеца Величкович до месец

Повдигат обвинение на Цеца Величкович до месец 9.10.2009

Най-късно до края на месец ноември тази година срещу сръбската фолкзвезда Цеца Величкович ще бъде повдигнато обвинение поради укриване на близо 15 млн. евро и финансови нарушения при продажбата на футболисти от футболния отбор "Обилич". Заедно с Цеца Величкович на подсъдимата скамейка ще застане и нейната сестра Лидия Величкович.

След като България, Франция и Турция предадоха документацията за извършените трансфери от страна на Цеца Величкович в тези страни Окръжният съд в Белград има достатъчно данни за повдигане на обвинение срещу нея, пише БГНЕС. Съдът в Белград очаква документи още и от Австрия, Гърция и Русия. "В момента цялата документация се намира при следователя Бранислав Пантелич. Той очаква документи още от три страни, но на този етап това не е от голямо значение, защото има достатъчно данни за повдигане на обвинение", казва източник от Окръжния съд в Белград.

Според него съвсем реално е да се очаква повдигане на обвинение срещу сръбската фолкзвезда в края на следващия месец. Той смята, че всички извършени трансфери от страна на Цеца Величкович са съмнителни и при тях има нарушения на законодателството. "Само трансфера на Никола Лазетич в турския Фенербахче е достатъчен за повдигане на обвинение", казва още източникът от Окръжния съд в Белград пред местната преса. При този трансфер Цеца и нейната сестра Лидия са присвоили незаконно поне 2,5 млн евро. Говорителката на съда Ивана Рамич каза, че в момента се очакват още документи от чужбина и когато приключи следствието всичко ще бъде предадено на прокуратурата, "която ще реши дали да повдигне обвинение".

 

 

 

 

 

 

dariknews.bg

Етикети
звезди    певци    политика    фолк    Цеца   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.