Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Lady GaGa се насочва към киното

Lady GaGa се насочва към киното 18.11.2009

Lady GaGa е решила да пробва късмета си в света на кино индустрията. След като безспорно е доказала качествата си на певица тя е убедена, че ще покаже таланта си и на добра актриса, съобщи Еуропа прес.

Певицата иска не само да се пробва на големия екран, но също е замислила да направи свой собствен филм. Преди няколко седмици изпълнителката изпробва късмета си пред камерата на американския телевизионен сериал " Gossip Girl".

Американката събира идеи дори за собствен филм. Може би скоро ще видим една "рок-опера", в която скандалната блондинка, освен че ще бъде режисьор, ще влезе и в някоя от ролите. Преминаването от един жанр в друг, както певицата сама го определя, е естествено развитие в кариерата й, съобщава БГНЕС.

"Тя има увереността, която й е необходима, за да стане голяма актриса. Въпрос на време е кога ще остави своята първа любов - музиката", каза близък на певицата източник.

Източник : paparak.bg

Етикети
звезди    изкуство    Лейди Гага    личности    Любопитно    Мадона    певци    Свят    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.