Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Даря роди син на Абрамович

Даря роди син на Абрамович 6.12.2009

Лос Анджелис

Роман Абрамович, един от най-богатите мъже в света, стана щастлив баща за шести път.

Даря Жукова, една от най-красивите жени на планетата, го дари със син - първи за нея и пореден за него. Бившата манекенка, която през последните години се изявява като изключително успешна бизнес дама, роди в Лос Анджелис красиво момченце, което милиардерът веднага нарече Аарон Александър.

Собственикът на Челси се чувства на седмото небе, коментират международните медии. "Цялото семейство е много щастливо", обяви източник, близък до Абрамович.

Даря е избрала да роди в Меката на киното, защото, по нейните думи, там се чувствала като у дома си. Самият Абрамович е бил до нея, когато новият му наследник се е появил на бял свят. През последните месеци от бременността на Жукова, преминали в пълно информационно затъмнение, хубавата жена е управлявала модните къщи и галериите си по телефона.

standartnews.com

Етикети
звезди    личности    Любопитно    Свят    Челси   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.