Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Домейни с разширение .post ще се появят през следващата година

Домейни с разширение .post ще се появят през следващата година 15.12.2009
Сайтове с разширение .post ще се появят през следващата година


Интернет домейн от топ ниво вече имат пощенските служби. Регулаторът ICANN одобри в края на миналата седмица суфикса .post.

Правата за управление на новата домейн зона са дадени на Международния пощенски съюз, който работи под егидата на ООН, съобщи Франс Прес. Съюзът ще трябва да създаде правила за регистрация и да определи организациите, които могат да претендират за адреси в зоната.

Потребителите, които попадат на сайтове с разширение .post, трябва веднага да разбират, че това са пощенски ресурси, подчертават от съюза.

Домейнът ще бъде пуснат през втората половина на 2010 година, след като ICANN одобри предложените правила за регистрация.

И в момента много от националните пощенски служби се възползват от предимствата на интернет, за да предлагат онлайн услуги. Въвеждането на специализиран домейн ще издигне дейността им на ново равнище, коментират от Международния пощенски съюз.

 

technews.bg

Етикети
домейни    електроника    Интернет    Компютри    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.