Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Спират изходящите повиквания на нерегистрираните SIM-карти

Спират изходящите повиквания на нерегистрираните SIM-карти 4.01.2010

М-тел и Глобул започват поетапното спиране на изходящите повиквания и кратките съобщения от предплатените карти, които не са регистрирани. Официалният срок за регистрация на SIM-картите на мобилните оператори изтече на 31 декември миналата година.

До края на януари клиентите, които не са регистрирали картите си, ще могат да получават обаждания и SMS-и, но след това ще бъдат прекъснати и входящите повиквания. Телефонните номера ще се запазят до изтичане на крайния срок на валидност на картата. Ако потребителят се регистрира преди този срок, предплатената услуга ще бъде възстановена.

Регистрацията може да се направи освен в офисите на мобилните оператори и в магазините на търговските им партньори, така и в над 3000 станции на Български пощи в цялата страна.

Регистрирането на предплатените карти е безплатно и се извършва лично от потребителя на SIM-картата. То може да бъде направено и от упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно. Документът трябва да съдържа текст, че упълномощеният има право да предостави съответните данни.

 

 

 

Източник: dariknews.bg

Етикети
EU    GSM    HSDPA    LCD    LTE     smartfon    България    електроника    измами    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.