Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Странно състезание с телефони се проведе в Ню Йорк

 Странно състезание с телефони се проведе в Ню Йорк 16.01.2010
Поредното изключително странно състезание се проведе в Ню Йорк. Фенове на мобилните телефони решиха да изпробват уменията си по бързо писане на SMS-и, като журито следеше не само скоростта по набиране на текста, но и грамотността на участниците.

Победителите 17-годишният Бе йенг Хо и 18-годишната Ха Мок Мин от Корея спечелиха 100 хиляди долара.

На второто място останаха американците, които прибраха 20 хиляди долара, а след тях се наредиха представителите на Аржентина и Бразилия.

Американската „спортистка” – 16-годишната Кейт Мур, за един месец изпраща средно по 12 хиляди съобщения, а за 1 секунда може да въведе по 3,5 символа на своя телефон. Момичето признава, че постоянно си контактува с някой и смята, че това занимание не я отвлича от реалността. Любопитното е, че тийнейджърката може да пише SMS-и без да гледа в телефона си.

 

Източник: gong.bg

Етикети
GSM    LTE     smartfon    електроника    Интернет    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.