Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Lady GaGa идва за концерт в България?!

Lady GaGa идва за концерт в България?! 23.01.2010

 Една от най-нашумелите звезди в световната поп култура може да посети България в най-скоро време.

Става дума за скандалната Lady GaGa, която е сред най-желаните посетители на тазгодишния Ловеч Парти Фест. След като през миналите четири издания на шоуто, градът бе посетен от такива имена като Ja Rule, W.A.S.P, Supermax, Europe, сега от управата са се наели с още по-амбициозната задача да организират нейн концерт у нас, съобщава Ловеч Нюз. 

Финансовите изисквания на Lady GaGa са доста високи, но местният бизнесмен и бос на Литекс Гриша Ганчев е обещал да спонсорира събитието. Петият Ловеч Парти Фест се очаква през май, като друго споменавано име за участие в петдневната фиеста е това на рапъра The Game.

И ако тези новини наистина бъдат потвърдени, то безспорно градът на люляците ще бъде тесен да побере всички желаещи да видят на живо хитовата изпълнителка, още повече, че традиционно фестът е абсолютно безплатен...

Източник : avtora.com

Етикети
България    звезди    Лейди Гага    Любопитно    Мадона    певци    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.