Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Vivacom пуска интернет за 15 лв.

Vivacom пуска интернет за 15 лв. 25.02.2010

Регионалната промоция обхваща 19 града в страната.

Неограничен интернет достъп за 15 лв. започва да предлага Vivacom в 19 града в страната. Регионалната промоция ще продължи до края на април и е валидна за настоящи и нови частни клиенти на оператора, които сключат едногодишен договор за ползване на услугата.

От телекома наблягат на факта, че с настоящия промоционален пакет услугата за 10 Mbps/даунлоуд и 1 Mbps/ъплоуд струва на потребителите 50 стотинки на ден. В допълнение, клиентите получават безплатен Wi-Fi модем, електронна пощенска кутия с размер 15 MB, уеб хостинг пространство от 5 MB, музика, игри и 600 SMS в мрежата на Vivacom.

До края на февруари промоцията може да бъде комбинирана и с предложение за мобилен трафик срещу 10 лева на месец. То е валидно с абонаментен план „Трафик 750” при сключване на едногодишен или двугодишен договор. В този случай клиентите получават и безплатен USB модем.
Новото предложение e достъпно чрез магазините на Vivacom и партньорската мрежа на оператора, както и чрез канала за онлайн продажби.

Източник: technews.bg

Етикети
GSM    HSDPA    LTE     електроника    Интернет    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.