Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Капело забрани на Англия да говори за скандала Тери-Бридж

Капело забрани на Англия да говори за скандала Тери-Бридж 2.03.2010

 Селекционерът на Англия Фабио Капело забрани на всичките си футболистида говорят за скандала с Джон Тери и Уейн Бридж.

Италианецът обяви навсеослушание, че е време нещата да се оставят в миналото, и да сефокусират върху Световното първенство. Капело се притеснява, ческандалът може да раздели отбора му на лагери, след като няколко отиграчите му обвиниха Тери за решението на Бридж да се откаже от участиев националния.

63-годишният специалист бе на трибуните, когато Уейн Бриджотказа да стисне ръката на Тери преди мача между Ман Сити и Челси.Източник от националния отбор твърди: „Фабио привика всеки един поотделно за кратък разговор.

В такъв момент разделение в тима би билкатастрофален. Той каза на играчите да се обръщат към него, ако иматпроблем. Не иска никакви шушукания зад гърба.”

Джон Тери се присъедини към националния отбор снощи, за първипът, откакто Капело му отне лентата, след като гръмна скандала зарадиизневярата на защитника с гаджето на Уейн Бридж Ванеса Перонсел.

 Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призова феновете на Англия дане освиркват Джон Тери на първото му появяване с националния екип следсексскандала, свързан с приятелката на Уейн Бридж.

Уейн Бридж се оттегли от националния отбор, за да избегне срещас Тери, феновете на Челси стоят твърдо зад техния човек, но явнопривържениците на Англия не са чак толкова приятелски настроени. Според Рууни обаче гневните освирквания ще са излишни.

„Надявам се, феновете да не се обърнат срещу Джон Тери. Игралсъм в отбори, където освиркват собствените си футболисти. Това не едобре, не само за конкретния човек, но и за целия отбор. Очаквамефеновете да ни подкрепят в навечерието на световното първенство. Тованаистина е важно. Джон Тери е лидер за нашия отбор", заяви Уейн Руунина пресконференция.

Източник: gong.bg

Етикети
звезди    Спорт    Футбол    Челси   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.