Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Футболната среща от Висшата лига между Манчестър и Челси ще се излъчва в 3D формат

Футболната среща от Висшата лига между Манчестър и Челси ще се излъчва в 3D формат 21.03.2010

 Футболната среща от Висшата лига между Манчестър Юнайтед и Челси на 3 април ще се излъчва в 3D формат. Компанията Sky ще пусне на тази дата първия в Европа канал за триизмерна телевизия.

По-късно ще бъдат излъчени още пет мача в 3D от най-силното първенство на планетата, съобщи доставчикът. Зрителите ще имат възможност да оценяттриизмерната картина и на други спортни събития, филми и развлекателни програми.

Услугата, известна като Sky 3D, се поддържа от пуснатите в продажба 3DTVпанели. За да я ползват, потребителите трябва да имат пакет канали Sky HD и 3D телевизор, който все още не е по джоба на всеки.

Триизмерната телевизия ще навлезе масово едва когато цените на 3D екраните станат приемливи за широката аудитория от потребители.

Източник: technews.bg

Етикети
EU    HDTV     LCD    Димитър Бербатов    електроника    Манчестър Юнайтед    технологии    Челси   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.