Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Иглесиас хапна суши в Sasa. Певецът инкогнито в нощна София

Иглесиас хапна суши в Sasa. Певецът инкогнито в нощна София   12.10.2010

Хулио Иглесиас, който пристигна вчера в София, а тази вечер е концертът му в НДК, отказа да се възползва от повечето екстри, които са му осигурили организаторите на шоуто. 67-годишният латино мачо си търсеше забавления сам.

Певецът пристигна в вчера сутринта, ден преди шоуто си. 11-часовият полет от Маями с частния му самолет явно е бил доста изморителен, защотое прекарал целия ден в апартамента си в хотел "Кемпински Зографски", разказва Гани Куршумов, шеф на фирмата организатор MeMusic. Иглесиас се евъзползвал единствено от закуската си - луксозна континентална, с тропически плодове.

Въпреки че му била предложена предварително подготвена галавечеря в ресторанта, Хулио решил инкогнито да излезе из нощна София. На негово разположение за престоя са луксозни коли с охрана и пилотка. Снощи на Иглесиас му се прищяло да се отдаде на екзотика и да хапне суши. Проучилсам столичните възможности и завел екипа си в Sasa на покрива на "Хемус" пред смаяните погледи на посетителите.

"Сам решава какво и къде иска да прави и е малко трудна координациятас него, защото все пак е истинска звезда", споделят българските промоутъри.

Иглесиас е пристигнал с 30 души екип, от които 5 бенд, 2 охрана, лична асистентка и неговият мениджър, племенникът му Хорхе Иглесиас. Единственото му изискване е абсолютна дискретност и никакви медии. Ималое изрична забрана да бъде посрещнат и изпращан на летището.

Лично Иглесиас е поискал 40 покани за свои гости от България, включително и за испанския посланик Хорхе Фуентес. Днес цял ден Хулио сее отдавал на обичайния си режим - активна почивка в апартамента.

 

Източник: standartnews.com

Етикети
EU    България    звезди    Иглесиас    личности    Любопитно    музика    певци    София   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.