Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Футбол - скромен зрителски интерес към България - Сърбия

Футбол - скромен зрителски интерес към България - Сърбия 17.11.2010

Около 5000 запалянковци се очакват на "Васил Левски"за мача със Сърбия довечера. Според прогнозите на организаторите и полицията посещаемостта в никакъв случай няма да надхвърли 7000-8000 души.

За довечера времето в София го дават 11 градуса с превалявания. Цените на билетите са от 15 до 5 лева за отделните сектори.

Мачът ще бъде дебютен за Лотар Матеус пред българска публика. Досега германецът води нашите в Кардиф и Истанбул. Въпреки двете поредни победиинтересът към мачовете на националите все още не е голям.

Сърбите излизат с резервите тази вечер срещу България на "Васил Левски".

Приятелският маче от 19:00 часа, а шефовете на федерацията в Белград и треньорът Владимир Петрович-Пижон са решили единодушно, че трябва да дадат шанс заизява на по-младите футболисти.

Това беше съобщено лично от президента на футболната централа в Белград Томислав Караджич.

- За селекционера Петрович е по-важно да види какво могат няколко кандидати за място в представителния тим - каза Караджич.

- Редно е и да дадем почивка на някои от нашите футболисти, които играят в много жесток ритъм сряда - събота.

Караджич добави, че в никакъв случай не бива да се очаква резултат като онова 6:1 в Белград преди две години.

- Нека бъдем честни, повторение на онзи мач не може да има - каза той.

- Сега е друго време, българите имат нов селекционер Лотар Латеус. Разполагат и със солиден състав. Така че очаквам да стане добър тренинг за нашите Орли.

За Лотар Матеус лошата новина дойде на последната тренировка снощи в Правец. По време на двустранната игра полузащитникът изпробва триково подаване с пета и разтегна бедрен мускул.

Той напусна тренировката и веднага проблемният му крак бе наложен с лед от медицинския екип. До снощи информацията беше, че Благой почти сигурноняма да играе срещу сърбите.

Това ще постави пред сериозни проблеми Матеус при построяването на халфовата линия. Не е ясно дали германецът ще ложи на негово място Христо Янев, или евентуално Владимир Гаджев.

В нападение шанс за изява чака Димитър Макриев, освен него там ще играятпоне по едно полувреме Димитър Рангелов, Мартин Петров и Ивелин Попов.

Очаква се шанс като титуляри или резерви в защита на получат Йордан Милиев и Петър Занев. Със сигурност титуляри излизат Живко Миланов и Иван Иванов. 

Източник: novsport.com

Етикети
Благой Георгиев    България    звезди    Спорт    Футбол   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.