Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Очакаме Туристът (The Tourist) в началото на януари 2011 г

Очакаме Туристът (The Tourist) в началото на януари 2011 г 2.01.2011

Холивудските звезди Джони Деп ("Карибски пирати") и Анджелина Джоли ("Агент Солт") са големите имена на афиша на трилъра "Туристът".

Продукцията, която е реализирана със 100 млн. долара бюджет, е римейк на френския филм "Антъни Цимер" от 2005 година.

С екранизирането на американската версия се е заел немския режисьор и сценарист Флориан Хенкeл фон Донерсмарк, който още с дебюта си "Животът на другите" (2006) успя да спечели награда Оскар за най-добър чуждоезичен филм.

Заедно с доказаните Джоли и Деп той е разполагал и с таланта на актьорите Пол Бетани ("Шифърът на Леонардо"), Руфъс Сюъл ("Като рицарите") и Тимъти Далтън ("Джеймс Бонд").

Първоначалната идея е била "Туристът" да бъде заснет от Ласе Халстрьом ("Шоколад") с Том Круз ("Невъзможна мисия") и Шарлийз Терън ("Чудовище") в главните роли.

Историята: Франк (Джони Деп) e американски турист във Венеция, където се запознава с мистериозната непозната Елиза (Анджелина Джоли).

Романтичната афера между тях бързо става факт, но всичко е привидно, защото скоро двамата се оказват част от огромна смъртоносна конспирация.

 

 

  Източник: avtora.com

Етикети
3D    Анджелина Джоли     Джони Деп    звезди    изкуство    Свят    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.