Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Бекъмови чакат момиченце

Бекъмови чакат момиченце 6.02.2011

Виктория и Дейвид Бекъм най-накрая ще сбъднат  мечтата си. Звездното семейство ще се сдобие с дъщеря след четвърти пореден опит, съобщи The Sun.

Двамата от дълго време искат да заченат момиченце, но все им се раждат момчета, които вече са три - Бруклин (11), Ромео (8) и Круз (5). "Дейвид и Виктория са на седмото небе.

Това ще е последното им дете и когато разбраха, че ще е момиче, направо полудяха от радост," разкри близък до фамилията.

36-годишната Виктория бе на изследвания през януари в "Ривърс Хоспитъл" в Соубриджуърт, Англия, но тогава не успяха да кажат пола на бебето.

След като бе направен ултразвук след 16-ата седмица, обаче се разбра, че става дума за момиче. 4D скенер показа и че всичко около плода върви нормално.

Виктория и Дейвид ще останат на Острова до края на февруари, като Бекъм поддържа форма с "Тотнъм", преди да стартира сезонът в САЩ с "ЛА Галакси". Четвъртото дете на Бекъм се очаква през лятото.

Източник: standartnews.com

Етикети
БЕКЪМ    ВИКТОРИЯ    звезди    Свят    Футбол   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.