Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Xperia arc - супер тънък Android смартфон

Xperia arc - супер тънък Android смартфон 19.02.2011

Смартфонът Xperia arc беше една от атракциите на наскоро приключилото изложение CES 2011 в Лас Вегас. Новият продукт на Sony Ericsson е предназначен за мултимедийно изживяване с последната версия 2.3 на операционната система Android.

Xperia arc е първият смартфон от новото поколение телефони Xperia. Президентът на Sony Ericsson Берт Нордберг заяви, че това е „най-вълнуващият телефон Xperia", с който компанията започва много силно новата 2011 година.

Супер тънък - само 8.7 мм в най-тънката си част - Xperia arc разполага с широк 4.2-инчов мултитъч екран. Изработен от висококачествени материали и с изящна дъговидна форма, този смартфон е стилен, издръжлив и приляга перфектно в ръката.

За създаване на Xperia arc са използвани най-добрите технологии на Sony. Благодарение на Mobile Bravia Engine, дисплеят с реалистично изображение осигурява много висока яркост, качество на цветовете и ясни изображения.

Наред с това, сензорът Sony Exmor R for mobile с f/2.4 бленда дава възможност за заснемане на висококачествени ярки изображения и HD видео, дори и при ниска осветеност. Всички снимки и клипове могат да бъдат разглеждани в HD на домашния телевизор чрез вградения HDMI-конектор.

Xperia arc ще бъде пуснат с последната версия на платформата Android с достъп до мобилните услуги на Google и до хилядите приложения, налични в Android Market. Смартфонът ще е достъпен на някои пазари от първото тримесечие на 2011 г. в цветовете „среднощно синьо” и „облачно сребристо”.

 

Източник: technews.bg

Етикети
GSM    HDTV     HSDPA    iPad таблет PDA    LCD    smartfon    SSD    WiFi    електроника    Интернет    Компютри    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.