Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

"Карибски пирати 5" с нов независим сюжет

2.04.2011

До премиерата на четвъртия филм от хитовата фентъзи сага "Карибски пирати" - "В непознати води" (Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides) остават близо два месеца, но работата по написването на сценария на следващата лента за приключенията на капитан Джак Спароу вече е започнала.

От Тед Елиът (Ted Elliott) и Тери Росио (Terry Rossio) се очаква да създадат напълно независима история, която не следва събитията от първите три филма, чийто режисьор бе оттеглилия се преди заснемането на On Stranger Tides Гор Вербински (Gore Verbinski).

Такава е концепцията за развитието на една от най-печелившите поредици в света на киното на продуцента Джери Брукхаймър за следващите два филма, реализирана още с On Stranger Tides, чийто режисьор е Роб Маршал (Rob Marshall).

В четвъртия филм, който ще излезе по кината в България на 20 май, капитан Джак Спароу се натъква на персонаж от своето минало -изкусителната Анджелика (Пенелопе Круз), която последва в търсене на Извора на младостта. Каква ще е фабулата в петия филм все още е не е известно,

нито кои други актьори, освен Джони Деп (Johnny Depp), ще се завърнат в ролите си от предишните ленти. Премиерата на "В непознати води" е насрочена за 2013 г., а тази на шестия филм – за 2014 г.

Източник: avtora.com

Етикети
Джони Деп    изкуство    Карибски пирати    Любопитно    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.