Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Гледаме Анджелика и капитан Джак Спароу триизмерни

Гледаме Анджелика и капитан Джак Спароу триизмерни 10.05.2011

B черна рокля с голи рамене Пенелопе Крус и партньорът й Джони Деп отидоха на премиерата на "Карибски пирати: В непознати води", която се състоя на открито в парка Дисниленд в град Анахайм, Калифорния, през уикенда. Компания им прави и легендарният Кийт Ричардс от "Ролинг стоунс", който играе бащата на капитана.

Триизмерната лента бе извъртяна на голям колкото 4-етажна сграда екран, издигнат на остров. 700 киномани дадоха благотворително по 1000 долара за билет, а 1300 влязоха с покани.

Четвъртият филм за приключенията на капитан Джак Спароу и красивата Анджелика ще превземе на абордаж световните киноекрани на 20 май, но седмица преди това ще бъде показан на фестивала в Кан. Той е първият от поредицата, който излиза в Disney Digital 3D и IMAX 3D.

 

 

 

Източник: 24chasa.bg

Етикети
3D    Джони Деп    звезди    Свят    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.