Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Капитан Джак Спароу се сдоби с восъчна статуя в музея на Мадам Тюсо

Капитан Джак Спароу се сдоби с восъчна статуя в музея на Мадам Тюсо 14.05.2011

Броени дни преди завръщането на любимия ни Джак Спароу (Jack Sparrow) на екран, популярният кино персонаж успя да се увековечи за дълги времена.

Чаровният предводител на пиратите от популярната фентъзи адвенчър поредица "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean) вече може да се похвали със своя собствена восъчна статуя. Както и можем да предположим, тя се намира в прочутия музей на Мадам Тюсо и по-конкретно този в Лас Вегас, като съвсем скоро същата фигура ще бъде изложена и във филиалите в Ню Йорк, Хонг Конг, Берлин, Амстердам, Банкок и други градове.

А докато това се случи, продължаваме да очакваме с нетърпение нощта на 19-ти срещу 20-ти май, когато у нас се се чака среднощната премиера на четвъртата част на поредицата – "В непознати води" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides). Сикуелът идва едновременно в София, Пловдив, Стара Загора и Русе.

   

Източник: avtora.com

Етикети
Джони Деп    звезди    изкуство    Любопитно    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.