Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Дейвид Бекъм представя собствена марка бельо и парфюм

Дейвид Бекъм представя собствена марка бельо и парфюм 23.05.2011

Те са сред най-богатите двойки в света, със състояние, възлизащо на 165 млн. лири. Но изглежда, че семейство Бекъм не може да се спре, след като Дейвид разкри, че ще тръгне по стъпките на жена си, представяйки своя собствена марка бельо и парфюм, пише британският таблоид „Дейли мейл”.  

36-годишният футболист ще представи колекция от мъжко бельо и парфюм, носеща името „Homme by David Beckham”, която ще излезе на пазара по-късно тази година. Виктория заяви, че е изключително щастлива от предстоящите планове на съпруга си. Самият Дейвид коментира, че отдавна обмисля идеята за стартирането на мъжка колекция бельо, пише БГНЕС. Той останал вдъхновен от сътрудничеството си с модна къща Армани.

Дейвид оглави рекламната кампания за бельо на Армани през 2007 г. Негови снимки се появиха на гигантски билбордове и в списанията, което доведе до удвояване на печалбите на италианската компания за една година, от около 14,1 млн. до 38,7 млн. лири. 

Източник: dariknews.bg

Етикети
БЕКЪМ    ВИКТОРИЯ    долари     звезди    Любопитно    пари   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.