Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Българското знаме в новия клип Behind the Mask на Майкъл Джексън

Българското знаме в новия клип Behind the Mask на Майкъл Джексън 16.06.2011

Тази пролет Наследственият фонд на Майкъл Джексън и Sony Music Еntertainment дадоха възможност на всеки, който желае, да стане част от новия посмъртен видеоклип на Краля на попа - Behind the Mask. Фенове от целия свят имаха възможност да споделят онлайн свои собствени видео изпълнения върху песента, които да се използват при създаването на лентата. Крайният резултат направи своята премиера на 14 юни в официалната страница на Майкъл Джексън във Facebook.

Видеоклипът към Behind the Mask е реализиран от творческия екип на @radical.media и прочутия режисьор Денис Лиу. "Това беше най-вълнуващият и забавен проект, в който съм участвал. За мен бе изключително удоволствие и невероятно усещане да бъда свидетел на това как толкова много хора от цял свят се включват в проекта като едно цяло - техните гласове, танци и музикален талант, обединени от духа на Майкъл Джексън и несравнимата му артистичност", коментира Денис Лиу.

"Получихме материали от пустинята Сахара до Венис Бийч, Флорида, от високопланински местности до затънтени извънградски местенца, като някои кадри включват над 100 души едновременно. Всички участници са брилянтни. Майкъл Джексън е използвал метода crowssourcing за своите видеоклипове още преди този метод да се появи на бял свят.

Така, че настоящият проект е перфектен начин да се почете връзката на Майкъл с феновете му", казва още режисьорът. След като събира всички изпратени материали от цял свят, Денис Лиу подбира 1600 отделни изпълнения, като в кадрите се вижда и един български почитател на Майкъл Джексън, който държи в ръката си с българското знаме.

 

 

 

Източник: avtora.com

Етикети
звезди    Любопитно    музика    певци    свобода    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.