Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Една седмица на яхтата на Джак Спароу за $ 130 000

Една седмица на яхтата на Джак Спароу за $ 130 000 19.06.2011
Ако имате излишни 130 000 долара, може да си позволите да се потопите в света на най-известния пират в наши дни.

Толкова струва едноседмичният наем на яхтата Vajoliroja, собственост на Джони Деп, най-актуалната и скъпо платена звезда на Холивуд, пише сп. “Фокус”.

Странното име идва от първите срички в имената на членовете на семейството му (на латиница - VAnessa, JOhnny, LIly-ROse и JAck). Яхтата е построена през 2001 г. в Турция. Актьорът я купува през 2007 г. Морският съд има два дизелови двигателя по 480 к.с. Развива скорост от 14 мили в час. Резервоарът й побира 36 000 литра гориво. Който желае, докато отмаря на яхтата, може да се позабавлява с джет - има два.

48-метровата Vajoliroja е предвидена за 10 гости. За тях се грижи 8-членен екипаж под ръководството на новозеландския капитан Греъм. Запознати твърдят, че за моряците от яхтата няма тайни в нито едно от световните морета.

Най-често Vajoliroja може да бъде забелязана във водите на Карибите, където преди време семейството закупи необитаем бахамски остров. Когато Джони Деп има свободно време, заминава със съпругата си Ванеса Паради и двете им деца до Понд кей, върху чиито 180 дка площ е частното им имение. Тогава съвсем като капитан Джак Спароу той управлява сам яхтата.

След като купува Vajoliroja, Деп променя напълно обзавеждането на яхтата. Преустройството й е завършено през 2008 г. На външен вид луксозният съд напомня за блясъка на колониалните времена. В интериора са съчетани разкошът на “Ориент експрес” с парижки арт деко.

На яхтата има голям апартамент, 4 каюти за гости, кабинети, библиотека, просторна трапезария. Облицовките са от хондураски махагон.

Ретро обстановката се допълва от супермодерна аудио- и видеотехника. В библиотеката на разположение на гостите са изданията на съвременните класици, подбрани лично от Джони Деп. Освен това има богата колекция от филми, както и най-добрата музика от Том Уейтс през Том Пети до рок групата R.E.M. Съвременната комуникационна система на яхтата е вън от всякакво съмнение.

Източник: 24chasa.bg

Етикети
Джони Деп    звезди    изкуство    Карибски пирати    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.