Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Грандиозно парти за Джулая в Созопол

Грандиозно парти за Джулая в Созопол 29.06.2011

Созопол Фест-Джулай Морнинг стартира на 30 юни на плажа до къмпинг "Градина". 8-тонната сцената за изпълнителите, които ще зареждат с настроение и музика зрителите, вече е монтирана, съобщават организаторите.

Билети за новия фест могат да се закупят и на място, като пет каси ще работят още от 12.00 ч. на 30.06., четвъртък за най-нетърпеливите. Фестивалните съоръжения, атракциони и спасителни екипи са разположени на 10 дка площ. 60 души ще се грижат за охраната и вътрешния ред по време на двудневното музикално шоу. Специална лодка със спасители ще охранява водите край къмпинга. Осигурени са медицински екип, линейка и противопожарен автомобил.

Sozopol Fest - July Morning се организира със съдействието на община Созопол и ще се проведе под патронажа на кмета Панайот Рейзи. На над 10 вида екстремни и алтернативни спортове през деня и огнено шоу вечерта ще могат да се насладят посетителите  на феста. Къмпинг зоната с капацитет около 150 палатки.

Двудневното забавление започва точно в 18:00 часа на 30 юни със сет на DJ Ihou и ще продължи до сутринта на 2 юли. Първият хедлайнер на фестивала е пленителната Миленита, която ще се качи на сцената в 20:30. Тя ще наелектризира публиката за появата на Incognito, които ще се появят точно в 23:00 часа.

Преди тях обаче ще се изяви един от най-големите им фенове - турският гост на Sozopol Fest, майсторът на преродения седемдесетарски соул и джаз Onur Engin. Вълната на радост след изпълненията на Incognito ще бъде поета и претворена от великолепния Jurgen от Jazzanova.

Точно по време на изгрева на 1 юли за най-издръжливите ще свирят неподправените и неуморни купонджии от Dirty Purchase. След това през целия първи ден на месец юли българските диджеи ще радват посетителите на фестивала с лека лятна музика, подходяща за слънчев плаж и отпускащи морски коктейли.

В 18:00 часа спокойствието на фестивалните гости ще бъде подобаващо смутено от невъзможните любимци на нацията - Ъпсурт с Лора Караджова и балет Нова.

След това неустоимата Белослава и Nick Weston ще се качат последователно на сценатa между 20:30 и 23:00, за да подготвят присъстващите за появата на чаровните и непокорни испанци от The Sweet Vandals, които обещават да вдигнат публиката на крака и да я нажежат до степен, подходяща за следващия хедлайнер - генераторите на удоволствие Kraak & Smaak, които ще се появят в 00:30.
След тях щафетата поемат DJ Marten, Tri O Five и Ramsey Hercules.

Източник: dariknews.bg

Етикети
България    море    музика    почивки    празници   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.