Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Sade ни омагьосва на 26 ноември в София

Sade ни омагьосва на 26 ноември в София 20.07.2011

Носителката на "Грами", уникалната Sade, ще дойде у нас за първи път. Концертът й е планиран за 26 ноември в новата зала "Арена София". По време на двучасовото си шоу певицата ще представи най-големите си хитове. Голямата част от тях бяха събрани в двоен диск "The Ultimate Collection", който е на пазара от юни месец и вече е регистрирал рекордни продажби.

На 25 юли (понеделник) ще започне продажбата на билетите за концерта. Те ще са с цени от 60 до 160 лева. Ще има и ВИП места, които ще са по 200 лева. Билетите ще могат да се купуват от големите музикални магазини в страната, ще се предлагат и онлайн на ticketpro.bg, а след 1 август ще ги има и на касата на "Арена София". Sade е едно от най-големите имена в световната музика.

Кариерата й продължава вече 27 години. След дълго отсъствие тази пролет тя се завърна на сцената с впечатляващи концерти. Турнето й ще продължи и през есента, като включва държави като Германия, Швейцария, Дания, Полша, Хърватия, Унгария.

 

 

Източник : dariknews.bg

Етикети
България    култура    личности    Любопитно   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.