Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Джина Стоева развива кампанията „Да подарим надежда”

Джина Стоева развива кампанията „Да подарим надежда” 22.07.2011

Въпреки трудностите, които среща при работата си по кампанията "Да подарим надежда", имаща за цел да помогне на пострадалото от земетресенията японско население, и тук Джина Стоева проявява характерния за нея спортен хъс.

Тя всячески търси начини да бъде максимално полезна и да постигне задоволителни резултати. Освен дарителската сметка, която откри при самото започване на инициативата /Корпоративна търговска банка АД, IBAN: BG 45 KORP 9220 1035649701, BIC: KORP BG SF/, певицата намери и друг, по-лесен начин за събиране на средства - чрез единен sms номер.

Джина Стоева приканва всички, които имат желание и възможност, да изпратят кратко съобщение с тескт DMS DAR на номер 17 777. Услугата се таксува еднакво за абонатите и на трите мобилни оператота - 1,20 лв. с ДДС. Кампанията "Да подарим надежда" ще получи минимум 90% от всички финансови постъпления, а останалата сума е предназначена за покриване на административните разходи по проекта DMS. Повече информация може да бъде намерена на сайта на "Ара мюзик" и на електронния адрес на дарителския номер.

Джина Стоева постави началото на кампанията "Да подарим надежда" на концерта по раздаването на Вторите годишни балкански музикални награди, който се проведе на 4 юни в София. На сцената на престижния форум тя изпълни баладата "Надежда", създадена по нейн текст и призова колеги и зрители от полуострова за всеобща съпричастност.

Почти два месеца по-късно певицата споделя: "Не съм предполагала, че е толкова трудно да реализираш едно добро намерение. За съжаление се сблъсквам с ужасната действителност, в която секс скандалите и сърцераздирателните драми са интересни, а една благородна инициатива – не. Получих подкрепа от много малко медии, но няма да се откажа. Ще продължа да се боря за каузата, защото трагедията в Япония докосна сърцето ми. В живота има моменти, в които се веселим, но има и такива, в които трябва да покажем малко човещина. Радвам се и благодаря на всички хора с добри сърца!"

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
благотворителност    България    Любопитно    музика    певци    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.