Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Лазаров и Варджийска заедно в морски концерт

Лазаров и Варджийска заедно в морски концерт 24.07.2011

Йорданка Варджийска и Васко Лазаров ще изнесат тричасов концерт в Равда, съобщи Лазаров за Signal.bg. Двамата са поканени да пеят на празника на курортно селище Равда, който ще се състои на 26 юли от 20 часа.

"Концертът ни с Йорданка Варджийска ще бъде заедно с танцьорите от формация "Пъстри ритми". Поканата дойде лично от кмета Андон Бакалов. Тук има много бежанци от Пиринска и Егейска Македония - 80% от населението в Несебър и Равда са такива, и обичат много македонската песен. Казват: "Ние каним майстори на тази песен, каквито сте вие с Данчето Варджийска, за да представите ваши песни". В рамките на два-три часа ние ще представим и стари, и нови наши песни, хитове от "Пирин фолк", които се знаят от хората, песни, с които сме печелили награди" - обясни певецът.

Васко Лазаров е доволен от участията, които има това лято. "Много добре вървят участията. Да не урочасаме работата, всичко е добре. Аз мисля, че човек, когато е постоянен, твърд и си върши работата, просто нещата се наместват. Трябват постоянство и професионализъм" - убеден е популярният изпълнител на македонски песни.

 

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
изкуство    Любопитно    музика    певци    фолк   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.