Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Кичка пак ще пее в Бургас

Кичка  пак ще пее в Бургас 6.08.2011

Кичка Бодурова едва не се осакати след падане в двора на къщата си в Драгалевци. Певицата плевила цветята, когато се случила белята. Въпреки че от жестокото падане доста се насинила, Бодурова няма да отложи концерта си в Бургас.

Тя ще излезе на сцената на Летния театър в родния си град в сряда - 10 август. Пред морската публика тя ще пее с гръцкия си колега Йоргос Сумас. В Бургас пристига и бившият й съпруг - американският богаташ от гръцки произход Крис Зарпас.

"Крис в момента е на почивка в Гърция и съчета идването си в Европа с моя концерт в Бургас", разказа Бодурова. Въпреки че са разделени, певицата и екссъпругът й живеят в обща къща в Лос Анджелис.

"Все по-често ще си идвам и оставам за по-дълго в България. Дъщеря ми вече порасна. Изпълних си задълженията като майка", допълни Бодурова. След концерта в Бургас тя ще раздава автографи на всеки, купил книгата й "Кичка - това съм аз".

 

 

 

Източник: 24chasa.bg

Етикети
България    звезди    Любопитно    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.