Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Живко Миланов халф, Бодуров десен бек срещу Англия?

Живко Миланов халф, Бодуров десен бек срещу Англия? 30.08.2011

Националният селекционер Лотар Матеус изпробва различни варианти на състава си за евроквалификацията с Англия на 2 септември в София, видя Гонг. На днешната сутрешна тренировка немският специалист пусна Живко Миланов като партньор на капитана Стилиян Петров в халфовата линия. Играчът на румънския Васлуй, който номинално е краен защитник може да бъде използван като персонален пазач на звездата на англичаните Уейн Рууни. 

Немският специалист говори надълго по време на пресконференция на тренировъчната база в Правец преди мача срещу „трите лъва” на 2 септември, който е от 21:15 часа и ще се играе на стадион „Васил Левски”.

Матеус призна, че се надява на пълни трибуни. Той разкри четирима от сигурните титуляри – Николай Михайлов, капитана Стилиян Петров, Мартин Петров и Благой Георгиев, ако разбира се те са добре здравословно.

 Световният шампион от 1990 година обмисля и други рокади в състава си. Като десен бек може да започне Николай Бодуров, който до този момент партнираше на Ивав Иванов в центъра на отбраната. Неговото място ще бъде заето от героя за Стяуа срещу ЦСКА Валентин Илиев. Дебютът на Бодуров в националния отбор бе именно като десен бек срещу Уелс, когато опази напълно един от най-актуалните футболисти в света – Гарет Бейл.

Лотар Матеус вече обяви четирима сигурни титуляри за мача с Англия на пресконференцията си днес. Ако всичко с Николай Михайлов, Стилиян Петров, Мартин Петров и Благо Георгиев е наред, те ще излязат срещу „поданиците на кралицата”.

При това положение отборът на България може да изглежда по следния начин: Николай Михайлов – Николай Бодуров, Валентин Илиев, Иван Иванов, Петър Занев – Стилиян Петров, Живко Миланов, Станислав Манолев, Благой Георгиев, Мартин Петров – Ивелин Попов.

Източник: gong.bg

Етикети
Благой Георгиев    България    Спорт    Футбол   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.