Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Сталоун: Ще изхарчим много в България

Сталоун: Ще изхарчим много в България 30.09.2011

При първата си среща с журналисти Слай наблегна на свежия кеш, който „Непобедимите 2” ще влее в икономиката ни. Марин КръстевВ очакване на Брус Уилис и компания Долф Лундгрен вече кове форма с кросове.

Силвестър Сталоун кацна вчера наобед в столицата и обеща заедно с Ван Дам, Брус Уилис и компания да инвестират сериозни суми в България. Видимо в добро настроение, актьорът поздрави събралите се на летището фенове и разкри, че е щастлив да бъде отново сред тях.

Пред „Монитор” той сподели, че с колегите му ще направят страната ни горда, тъй като втората част на „Непобедимите” ще бъде по-зрелищна от предшественика си. „Това няма да е обикновен екшън”, поясни със загадъчна усмивка Слай, който е и продуцент на лентата. За да посрещне неувяхващия Рамбо на ВИП-а се строи и културният министър Вежди Рашидов. Там бе и шефът на „Ню Бояна” Дейвид Варод, който подшушна на звездата, че го чака приятна изненада в студията и декорите вече са факт.

Вечният екшън герой пристигна с няколко куфара багаж и притиснат от охранители, отпътува в черен „Мерцедес” S класа. Комфортът по време на престоя му тук е гарантиран от най-класния апартамент в луксозен столичен хотел. Гледката от прозореца му е към Витоша, а тоалетните са позлатени.

В ексклузивно интервю за Юлия Манолова от TV7 холивудският ас подшушна, че се е отказал да режисира „Непобедимите 2” заради преумора. „Избрах Саймън Уест за режисьор, защото е много добър. След първия филм бях капнал, с много контузии и дори ме оперираха”. Тези дни освен гореспоменатите силови герои на родна земя мускули ще премерят още Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Чък Норис, Мики Рурк. Другият коз на продукцията - Долф Лундгрен, вече е в София и загрява за ролята с фитнес и кросове.

ЕКАТЕРИНА ТОМОВА

Източник: monitor.bg

Етикети
Брус Уилис    звезди    изкуство    Любопитно    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.