Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Мис България отвя световната конкуренция

Мис България отвя световната конкуренция 6.11.2011

За първи път Мис България взе една от най-престижните награди на 61-ото издание на "Мис Свят" в Лондон - избора на публиката. Нашето момиче е грабнало сърцата на цели 51,5% от направилите своя избор по цял свят и убедително зае първото място в класацията.

Интернет е залят от коментири, при които преобладава мнението, че тази преднина е не само от патриотизма на българите, а и от всички чужденци, оценили нашата красавица. В надпреварата за лице на публиката се пребориха 122 момичета, но Ваня спечели убедително пред всички. На второ място остана Мис Грузия със 11,5%, трета е представителката на Филипините с 9,9%.

"Този резултат е благодарение на нашето старание да разпространим максимално шоуто "Мис България 2011" в интернет. Вотът е провокиран и от факта, че много хора по цял свят гледаха онлайн това шоу, след като ние, продуцентите от !no frame media, преди ден спечелихме първо място за най-добра продукция на българския спектакъл. И трето - голяма роля изигра това, че момичетата участват със свои снимки без грим и в спортно облекло, където Ваня е като истинска принцеса", коментира пред агенция Стандарт Нюз, организаторът и продуцент на "Мис България 2011" Вили Сечкова.

Премиерът Бойко Борисов гласува за българката Ваня Пенева, която се бори за избора на публиката в конкурса “Мис Свят 2011”. На живо в предаването “Факторът Кошлуков” по TV7 премиерът даде вота си в интернет за родната красавица. Нашето момиче е грабнало сърцата на цели 50,1% от направилите своя избор по цял свят и в момента е на първо място в класацията.

Интернет е залят от коментари, при които преобладава мнението, че тази преднина е не само от патриотизма на българите, а и от всички чужденци, оценили нашата красавица. В надпреварата за лице на публиката се борят 122 момичета, но Ваня води убедително пред всички. На второ място е Мис Грузия със 11,8%, трета е представителката на Филипините с 10,3%. ТV7 ще предава пряко финала на "Мис Свят" от Лондон в неделя в 19 ч.

Всеки може да даде своя глас на сайта www.missosology.org/main/index.php/miss-world.html! За пръв път Мис България има реалния шанс да спечели една от най-престижните награди на 61-ото издание на "Мис Свят" в Лондон - избора на публиката.

Източник: standartnews.com

Етикети
Любопитно    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.