Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Нешка Робева обмисля финал на кариерата си след още един спектакъл

Нешка Робева обмисля финал на кариерата си след още един спектакъл 7.12.2011

Нешка Робева се надява да подготви и осъществи нов спектакъл под заглавието "Кармен от Факултета" и може би с това да приключи кариерата си. Това каза тя в Следобедният блок на Дарик радио. "Много години станаха - не само на гърба ми. Работя от много години и малко се поуморих", допълни тя.

Нешка Робева представи предстоящата премиера на спектакъла "Среща в "Споменът", която ще се състои на 13 декември в зала 1 на НДК в София. На 17 декември спектакълът ще се играе и във Варна, а предпремиерата е на 9 декември в Русе, но за там вече местата са изчерпани.

Спектакълът е изграден на базата на световни и български хитове от близкото и по-далечно минало, представени на живо от петима певци и танцьорите от трупата на Нешка Робева. "Споменът" ще представлява известен столичен бар, където хора от различни възрасти се срещат със... своите спомени", обясни още Нешка Робева.

Източник: dariknews.bg

Етикети
звезди    изкуство    Спорт   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.