Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

ВИЖ „1, 2, 3“ на Поли Генова

ВИЖ „1, 2, 3“ на Поли Генова 18.12.2011

В края на седмицата Поли Генова представи видеоклипа към песента "1, 2, 3". Тя е авторска песен по музиката и текста на Жени Джамбазова.

"Тя е една много готина, млада авторка. Тя написа още няколко песни за мен, които ще влязат в дебютния ми албум" - казва Поли Генова в ефира на Нова.

Певицата обясни, че парчето е направено преди доста време, но сега е дошъл моментът да се появи.

"Това, че харесаха песента за една реклама е просто един добър шанс за нея, за да се реализира по-добре целият проект. Искам да благодаря на режисьора Петко Спасов.

Той имаше една изключително нестандартна идея. Да направи един клип с реални участници, които избрахме чрез конкурс от над 400 видеа. Намериме 12 много талантливи деца, които се занимават с какво ли не. Те са от цяла България. Снимахме и в техните градове" - споделя Поли.  

 

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
България    звезди    изкуство    Любопитно    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.