Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Мастило: Това е един проект, който готвим много отдавна

Мастило: Това е един проект, който готвим много отдавна 28.02.2012

В края на миналата седмица група "Мастило" представи новия си албум "В ръцете ти е най-добре". Албумът съдържа 16 песни, а на промоцията в Sofia Live Club бе промотиран и новия клип на групата към сингъла "Непростимо". "Това е един проект, който готвим много отдавна. Може би работим за него от както съществува групата.

Този албум събира най-хубавите ни песни. Тук са "Моите кафеви очи", "Памуковите облаци", "Виж ме пак"..." - казва Вики в "Сладки приказки" по TV7. Музикантите споделиха и как са определили траковете са CD-то. "Хората решават кои са най-добрите ни песни. От както съществува групата, това са парчетата, които хората са избирали за хитове. Ние решихме, че след като харесват най-много тях, е редно да ги включим. "Непростимо" е най-новата ни песен, която е подарък за всички наши фенове" допълва Десо.

"Това е една история, която до някъде е художествена измислица, някакъв стандартен сюжет. Винаги водещо нещо е любовта. Това е чувството, което провокира у всички изпълнители и артисти най-голямо вълнение. Тя е музата за всички хубави неща" - на мнение е Виктория Терзийска.

 

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
България    звезди    изкуство    Любопитно    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.