Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Стоичков дари на Иван Иванов обувките и фланелката си от САЩ-94

Стоичков дари на Иван Иванов обувките и фланелката си от САЩ-94 19.03.2012

С филма "Стоичков" бе закрито в неделя вечерта 16-ото издание на София Филм фест. В зала 1 на НДК 100-минутната документална лента обра овациите на зрителите, така както Камата вдигаше на крак стадионите, където играеше. 

Филмът на сценариста и режисьора Борислав Колев получи висока оценка заради високия професионализъм на екипа и оригиналния подход. "Този филм ще има една много добра съдба в следващите 5 години", каза след премиерата на филма продуцентът Димитър Гочев. 

В "Стоичков" зрителите видяха живота на най-успешния български футболист, пречупен през един особен втори план - филмът "Всичко е любов" с участието на идола на Стоичков от онези години Иван Иванов.   

Останал очевидно доволен от видяното, Христо Стоичков прегърна всички до един от екипа, работил по филма. После дойде време за голямата изненада. Камата подари на Иван Иванов едни от най-ценните си реликви - калеврите, с които игра на САЩ-94 и фланелката от четвъртфиналния мач с Мексико "Непрана!", както подчерта Ицо. "Обичам този човек!", успя да каже Иван Иванов, просълзен от жеста.

Борислав Колев благодари на всички, които са му ударили рамо по време на снимките, както и на уникалния шанс да опознае човека Христо Стоичков. Предстои премиера на филма и в Барселона.  

Източник: standartnews.com     

Етикети
Барселона    Спорт    филми    Футбол    Христо Стоичков   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.