Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

LG започва производство на OLED телевизор

LG започва производство на OLED телевизор 29.03.2012

55-инчовият модел ще струва около 7900 долара.
 
LG Electronics обяви цената на първия сериен OLED телевизор. 55-инчовият LG 55EM9600 ще струва около 7900 долара, съобщи корейското издание Maeil.

Моделът използва панел с органични светодиоди (OLED) и не се нуждае от задна подсветка, за разлика от LCD телевизорите (благодарение на това OLED могат да бъдат много по-тънки).

Освен това OLED панелите консумират по-малко енергия и имат по-кратко време за реакция, а качеството на картината не зависи от преместването на обектите по екрана.

LG обяви модела през януари тази година, но тогава не съобщи цената му. Компанията планира да го покаже на кинофестивала в Кан през втората половина на май. Продажбите ще започнат първо в Европа, а по-късно и на други пазари.

Компанията измести по-рано срока за пускане на 55EM9600, за да получи конкурентно предимство. Моделът ще бъде достъпен за летните олимпийски игри в Лондон, които започват на 27 юли.

Етикети
3D    HDTV     LCD    технологии    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.