Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

ЧУЙ "Продължавам" на Стефан Илчев

ЧУЙ 12.05.2012

Новата песен на Стефан Илчев излиза със заглавие "Продължавам" и вече може да бъде чута в Мрежата.
"Това е една от песните, на която залагам страшно много, защото е песен, която е с послание в текста. Всеки един може да намери себе си в припева, в куплетите. Навсякъде в текста има места, където човек може да намери себе си и да се познае в събития и случки" - разказа Илчев в предаването на Ники Кънчев "Купон на изток от рая" по Дарик.

За екипа, с който е работил по сингъла си, певецът каза: "Музиката е на композитора Веселин Калчев, който написа песента „Get Up", с която участвах в конкурса „Евровизия" през 2009 година. Текстът е на Данна Иванова, на която искам страшно много да благодаря, защото тя доста време почака, докато го запиша".

Меломаните ще забележат в парчето интересно съчетание на струнни инструменти - различна посока в музикантските търсения на изпълнителя.

"Държах на това нещо - да има съчетание от струнни инструменти, чуват се цигулките, и виолончело има в песента. Исках да има и китари. Нещо, което е по-ново за мен, което не съм пял досега. Хубаво е човек да експериментира особено ако иска да се развива, не да седи на едно място".

Видеоклипът към "Продължавам" вече е заснет и до броени дни ще бъде презентиран.
"Очаквам всеки момент клипът да бъде завършен. Само специалните ефекти останаха да се довършат.

Иначе клипът е готов. Той е дело на Георги Стефанов. Искам да му благодаря. Това е първият клип, който снимах, когато на мен ми е кеф, не е назначена дата днес или утре. Отделно, че има голямо развитие в клипа. Има кадри от зимата, когато имаше много сняг в София, но не искам да издавам повече. Трейлърът на „Продължавам" вече го има в Интернет и всеки, който иска, може да погледне част от кадрите" - разказа Стефан Илчев.

 

Източник: signal.bg

http://www.stefanilchev.com/ 

Етикети
Любопитно    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.