Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Corsair Force Series 3 – заменя HDD с SSD

Corsair Force Series 3 – заменя HDD с SSD 29.05.2012

Комплект на Corsair осигурява лесна замяна на твърдия диск на лаптопа с по-бързо и компактно SSD устройство. Force Series 3 е достъпен в два варианта - с обем 120 GB и 240 GB.

Потребителите получават просто и достъпно решение за повишаване на производителността на своя мобилен компютър, увеличено време за автономна работа и повишена надеждност.

Corsair Force Series 3 включва твърдотелни устройства за съхранение (SSD) с бърз интерфейс SATA 6 Gbps. Моделът с обем 240 GB достига скорост 550 MB/s при последователно четене и 520 MB/s при последователен запис. 120-гигабайтовото устройство поддържа скорости съответно 550 и 510 MB/s.

В комплекта влизат още кабел USB-SATA и лесен за използване софтуер за пренасяне на операционната система от HDD на SSD. Корпусът на твърдотелния диск е висок само 7 мм, което позволява SSD-то да бъде инсталирано и в най-тънкия ноутбук.

На сайта на производителя са публикувани подробни инструкции за замяната на твърдия диск с SSD, вкл. и видео.

Force Series 3 струва $140 за капацитет 120 GB, докато моделът с 240 GB се предлага за $260 (цени за САЩ). И двата комплекта са достъпни в търговската мрежа на Corsair по целия свят.


 Източник: technews.bg 

 

Етикети
iPad таблет PDA    SSD    USB    Интернет    Компютри    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.