Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Новата лента за Бонд надмина Хари Потър по печалба

Новата лента за Бонд надмина Хари Потър по печалба 3.11.2012

Новият филм от поредицата за Джеймс Бонд „007 Координати: Скайфол” измести „Хари Потър” от челното място в класацията за най-касови филми във Великобритания.
Новото приключение на агент 007 счупи рекорди в британския бокс офис и стана най-печелившият филм на Острова. Само във Великобритания лентата е спечелила приходи от 32,7 млн. паунда, изпреварвайки рекордьора до този момент „Хари Потър и Даровете на смъртта: Част 2”, който спечели около 30 млн. паунда през първия уикенд.

Популярността на Крейг в култовия образ нараства и е много по-висока, отколкото при първите му две роли като супер шпионина. 

Популярността на Крейг сега е със 76% по-висока, отколкото при първата му роля във филм за Бонд „Казино Роял” и с 30% спрямо филма от 2008 г. „Спектър на утехата”. Очаква се лентата да подобри още рекорди и да надвиши общите приходи на „Спектър на утехата”, който донесе 586 млн. долара.

В същото време печатният орган на Ватикана „Осерваторе романо” предизвика изненада тази седмица, като обсипа с хвалебствия британския актьор Даниел Крейг за ролята му в новия епизод от сагата за Джеймс Бонд, пише БГНЕС. 

„Днешният Бонд не се поддава толкова на клишета, по-малко го привличат удоволствията на живота, по-задълбочен е, не е толкова неуязвим физически и психологически, а затова е и по-хуманен, способен дори да се развълнува и да заплаче. Накратко казано - по-реален”, се казва в коментар на Гаетано Валини под заглавие „Скайфол”, един от най-успешните филми от сагата 007”.

Според него ключовият прочит на филма е сблъсъкът между поколенията, между „едно, което вярва, че владее усъвършенстваните информационни механизми, и друго, за което основно е духовната и физическа тренираност”.

 
 

Етикети
звезди    изкуство    Любопитно    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.