Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Трупата на Нешка Робева, "Канарите" и Янка Рупкина в общ спектакъл

Трупата на Нешка Робева, 17.11.2012

Благотворителният спектакъл „Чуй ме, любов“, който предстои в театър „София“, съчетава творческите заложби и виждания на едни от най-успешните български артисти и музиканти.
 
 
 
На 19 ноември (понеделник), от 19:00 часа, зрителите ще могат да се насладят на изпълнения от Васил Петров, Дони, Красимир Аврамов, Деси Тенекеджиева, Тримата Тенори, Валди Тотев от „Щурците“, Дани Милев, дует Иво и Дебора, Михаил Белчев, Ваня Костова, Янка Рупкина, квартет „Славей“, хор "Гусла", оркестър Канарите, Захари Чернев, Йосиф Радионов и други.
Допълнителен нюанс в програмата ще внесе Антоанета Добрева – Нети, която ще се превъплъти в загиналата художничка Василия Стоилова. В допълнение към рецитала по дневниците на самата Василия, актрисата ще танцува заедно с трупата на Нешка Робева.
Хореографията не е показвана досега и е посветена на коварното заболяване, от което страдат десетки хиляди млади момичета в България. Съпричастен към заболяването на психическа основа е и големият актьор Ириней Константинов. Той ще въздейства с рецитал по поезията на Яворов.
Целите на организаторите от пиар агенция OBC Bulgaria и ТК „Идея.БГ“ са да подпомогнат финансово заболелите. Факт е, че у нас няма клинична пътека по Здравна каса за лечението на тази диагноза. От важно значение е също да се информира обществото за вредите от целенасоченото гладуване.
Набраните средства от спектакъла ще послужат за лечение от анорексия и булимия в новооткритото отделение на болница „Токуда“. Директно на сцената, нотариус ще ги предаде на д-р Светла Бояджиева - управител на специализираното отделението.
Билети за благотворителния спектакъл може да закупите на касите на театър „София“ или онлайн през сайта Grabo.bg.
Събитието се осъществява с любезното съдействие на: Софийска Столична Община, Театър "София", научноизследователска фармацевтична компания „Глаксо Смит Клайн” ЕООД, Интеркапитал Груп АД, Нов български университет, Grabo.bg.
 
 

Етикети
благотворителност    България    звезди    изкуство    Канарите    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.