Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Кой е по-по-най тръгва по ТВ7 от утре

Кой е по-по-най тръгва по ТВ7 от утре 10.02.2013

Миналата седмица "Кой е по-по-най" беше спряно от излъчване по Би Ти Ви. Вместо там, както от 2000 г. досега, от тази седмица зрителите ще гледат забавното предаване по ТВ7.

Първото издание на "Кой е по-по-най" по новия канал от 17,30 ч и ще върви всеки петък по същото време.


Според първоначалната информация предаването ще е по-дълго, защото освен конкурса, в който деца демонстрират различни таланти, ще се излъчва и самият кастинг. "Ще е разделено на две части - първо ще има монтиран клип на всички деца, които са се явили за участие и как Къци Вапцаров ги избира, а после самия конкурс. Освен това вече ще има подаръци не само за победителите, а за всички деца", обясни водещият Бате Енчо.


Повторенията на епизодите ще са всяка неделя от 7,00 ч сутринта по същата телевизия. По Би Ти Ви "Кой е по-по-най" се излъчваше в събота от 7,30 ч.

 

Източник: 24chasa.bg     

Етикети
България    звезди    изкуство    Любопитно    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.