Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Samsung пусна у нас смарт телевизорите F6200

Samsung пусна у нас смарт телевизорите F6200 20.03.2013

Отскоро на българския пазар се предлага новата серия смарт телевизори  Samsung F6200, която обединява висококачествен панел с технологии за естествена картина, ултратънък дизайн и най-новата смарт платформа на компанията – 2013 Smart Hub.

Моделите от серия F6200 идват с вградена Wi-Fi карта и веднага стават част от изградената безжична мрежа у дома. Функцията AllShare организира удобното споделяне и достъпване на всички ваши снимки, музика и видеоклипове, независимо дали са записани на  телефон, таблет или лаптоп. С нея лесно можете да ги покажете на приятелите си на екрана на телевизора.

Можете също така чрез Allshare (Screen Mirroring) да свържете телевизора си с вашия таблет или телефон Самсунг и да гледате на големия екран на телевизора това, което виждате на екрана на таблета или телефона. С тази функция много лесно превръщате вашия телевизор в презентационен голям екран, свързан безжично към вашият телефон или таблет Самсунг.

Свързаният в мрежата телевизор от серия F6200 може да играе ролята на портал както към домашната екосистема от устройства, така и към външния свят. Той притежава собствен уеб браузър, който улеснява разглеждането на  уеб сайтове на големия екран в хола.

Телевизорът  разполага и с двуядрен процесор. Сега можете почти светкавично да инсталирате приложенията си от Samsung Apps. Можете дори да инсталирате повече от едно приложение в един и същ момент. Вече не е необходимо да чакате докато инсталирането приключи, а  директно да стартирате свалянето на следващото избрано от вас приложение.

Новата платформа 2013 Smart Hub

Smart Hub платформата на Samsung за 2013 година идва у нас с три Smart Hub панела – Apps, Social и Photos, Videos & Music. Панелът Apps е отправната точка към постоянно растящия брой приложения за Samsung Smart TV. Можете лесно да търсите нови приложения и да подреждате тези, които сте инсталирали. Там са както особено популярните в света Kids, Fitness, така и локално разработени приложения на български език. Например, под формата на приложението „Гответе с мен” имате цяла готварска книга с над 200 отлично класифицирани рецепти по държави, продукти и видове ястия, а четенето на сутрешния вестник също може да се прехвърли на телевизора със специалните приложения “24 часа” и “Труд”.

 

Панелът Social е порталът към социални мрежи като Facebook и Twitter, както и най-удобното място, откъдето да проведете видеоразговор с приятели и роднини, ако се снабдите с необходимата телевизионна уеб камера.

Третият панел, Photos, Videos & Music, е мястото, където виждате събрано споделеното през функцията AllShare съдържание във вашата безжична мрежа, както и информацията от регистрираните ви Cloud базирани профили (SugarSync, Dropbox, SkyDrive).

ConnectShare Movie – удобно пренасяне на снимки, видео и филми

USB флаш паметите са най-удобният начин да пренасяме снимки, видеозаписи и дори цели филми. Те могат да се включат директно в USB порта на телевизора F6200 и записаното на тях съдържание да се възпроизвежда директно на него, без никаква необходимост от лаптоп или компютър.

Технологии за естествена картина

Отвъд борбата за все по-високи спецификации, това, което наистина може да ни потопи в картината на екрана, са технологиите за постигане на максимално естествено за човешкото възприятие изображение. Системата Wide Colour Enhancer Plus гарантира живи цветове дори в най-ярките области, където синьото и зеленото са доста измити на обикновените екрани. Тя възпроизвежда много по-широка цветова гама с 4 пъти повече от обикновеното градации на цветовете. Моделите от серията F6200 поддържат и различни режими, предварително конфигурирани за най-реалистично възпроизвеждане на различни типове съдържание. Налице са режими Film, Natural, Game и Advanced Sports.

Енергийна ефективност

Никога не изключваме телевизора от контакта, но всъщност повечето телевизори продължават да консумират електроенергия, дори когато са изключени. Телевизорите от серията F6200 обаче консумират практически 0.00 Вата, когато не работят, което се отразява както на сметката ви за ток, така и на цялата световна екосистема. Те притежават и вграден Eco Sensor, който отчита околната осветеност и настройва яркостта на картината, за да получите оптимално изображение при минимален разход на електроенергия.

Източник: technews.bg     

Етикети
HDTV     HSDPA    iPad таблет PDA    LCD    smartfon    USB    електроника    Интернет    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.