Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Над 500 фена на „Хонда" призоваха за безопасно шофиране

Над 500 фена на „Хонда 17.06.2009

Автомобилно шествие по улиците на Велико Търново събра повече от 500 почитатели и над 200 автомобила с марка "Хонда". Инициативата на „Хонда Клуб България" привлече участници от над 40 населени места от цялата страна, които бяха дошли, за да заявят своята ангажираност към отговорното и безопасно поведение на пътя.

Момичета регулировчици спираха автомобили в централната част на старата столица и раздаваха информационни брошури, в които по забавен и интересен начин се напомня за важни правила за пътната безопасност. Спирайки автомобилите с цветя, вместо с палки, те ги призоваваха за повече отговорност на пътя. Тези инициативи са част от кампанията „Безопасността по пътищата зависи от МЕН!" на националния Хонда-фенклуб, която стартира преди седмица.

Това бе и мотото на шестата поредна годишна среща, която се проведе от 12 до 14 юни във Велико Търново с подкрепата на общината, генералния спонсор на събитието бензиностанции „ЕКО" и официалните спонсори М&С Ауто и „Омбре Сервиз".

Текстът на мотото е изписван с букви, състоящи се от миниатюрните имена на хората, които подкрепят инициативата - всички участници в срещата и други хора, подкрепили начинанието в специално подготвен за целта интернет сайт honda2009-bg.com.

На пистата във великотърновското село Ресен се проведоха състезания по драг рейсинг, майсторско шофиране и конкурс за "Хонда на годината 2009". В тях взеха участие над 60 автомобила „Хонда". Участниците в срещата показаха завидни умения за управление на автомобилите си и демонстрираха висока скорост на пистата. По този начин те доказаха, че пистата, а не пътищата из страната, са мястото за високи скорости и съревнования. 

 

dariknews.bg

Етикети
Opel    бензин    България    КАТ    катастрофа    медии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.