Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

BlackBerry Z3 – достъпен смартфон с престижна марка

BlackBerry Z3 – достъпен смартфон с престижна марка 2.05.2014

Моделът предоставя 5-инчов дисплей с резолюция 540х960 пиксела, двуядрен процесор, две камери и батерия с капацитет 2500 мАч

Канадският производител BlackBerry пуска в продажба на някои пазари смартфона Z3, който бе представен по-рано тази година на изложението MWC 2014 в Барселона.

 

Моделът предоставя 5-инчов сензорен екран с резолюция 540×960 пиксела и двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon 200 с тактова честота 1,2 GHz, допълнен с 1,5 GB оперативна памет и 8 GB вградена флаш памет, която може да се разширява с microSD карти.

На лицевата и задната страна на смартфона са разположени камери с резолюция съответно 1,1 и 5 мегапиксела. Моделът включва безжични модули Bluetooth 4.0 LE и Wi-Fi 802.11 b/g/n и е съвместим с мрежи 3G HSPA+.

 

Z3 работи под управление на операционна система BlackBerry OS 10.2.1. Устройството разчита на батерия с капацитет 2500 мАч, тежи 164 грама, а дебелината му е 9,26 мм.

 

 

Според информация от CrackBerry.com, новият смартфон BlackBerry Z3 ще се продава на цена около 190 долара, която е напълно по възможностите на потребителите с ограничен бюджет, търсещи продукт от топ марка.

 

 

Източник: technews.bg     

Етикети
GSM    iPad таблет PDA    LTE     smartfon    Интернет    Компютри    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.