Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Камера на D-Link записва цветно и през нощта

Камера на D-Link записва цветно и през нощта 15.05.2014

Мрежовата компания D-Link обяви нова камера DCS-2136L Wireless AC за дневно и нощно видеонаблюдение. Устройството осигурява ярки и цветни изображения в HD качество дори и през нощта, както и в условия с намалена видимост, благодарение на вградената си LED светлина.

Сензорите за движение разпознават промените в кадъра и записват незабавно изображението, което може да бъде изпратено до собствениците на сградата по имейл. 16-гигабайтовата MicroSD карта, включена в комплекта, съхранява записи за период до седем дни.

Често се случва нощните записи от наблюдаваната зона да предоставят изображения, които са трудно различими и са от малка полза при разрешаването на случаи, свързани с взлом или кражба. DCS-2136L решава този проблем – камерата записва цветни изображения с HD резолюция до 1280×720 пиксела, благодарение на LED лампата си, дори и в пълна тъмнина.

Технологията Wireless AC обезпечава трансфер на изображения от дома, градината, гаража или малкия офис. Пасивният инфрачервен датчик засича всяко движение в тъмнината и при нужда камерата може да изпрати уведомление по имейл. Потребителите имат денонощен достъп до камерата чрез iPhone, iPad, Android мобилни устройства или лаптоп.

Десетократното цифрово увеличение улеснява разпознаването на подробности от записите. Областите от изображението, които не могат да бъдат записвани от съображения, свързани със защита на личните данни, на практика се скриват от „маската за поверителност”. DCS-2136L вече се предлага на българския пазар на цена от 499 лв. с ДДС, съобщиха от офиса на D-Link у нас.

 

Източник: technews.bg   

 

 

 

Етикети
4G    GSM    HDTV     iPad таблет PDA    LTE     Интернет    Компютри    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.