Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Макс стартира LTE услуги в България

Макс стартира LTE услуги в България 26.05.2014

Купувачите на iPad първи ще се възползват от бързия мобилен достъп

 

Операторът Макс Телеком смени името си на Макс и започна да предлага 4G LTE услуги на българския пазар. На практика, днес бе даден стартът на първата търговски достъпна публична LTE мрежа за мобилен интернет достъп у нас.

Новата услуга се предлага в партньорство с Apple и е достъпна само чрез СИМ карта от Макс Телеком. До края на юни купувачите на нови таблети iPad Air Cellular ще получават безплатно LTE мобилен интернет с валидност до 30 септември тази година. Услугата може да се поръча в магазините на Макс и чрез партньорите на Apple в София, Русе, Стара Загора, Сливен и Банско.

iStyle, Технополис и Техномаркет, които са партньори на Apple, предлагат допълнителна отстъпка от 12% от цената на iPad Air Cellular 16 GB. Моделът струва 1199 лв. в магазините, но сега ще се предлага на промоционална цена от 1049 лв.

За потребители, които вече имат LTE съвместим таблет, Макс предлага мобилен интернет „4G 4U”. Те ще получат неограничен LTE трафик до края на септември, ако закупят стартов пакет на еднократна цена от 10 лв. Конкурентни ценови пакети за абонамент ще им бъдат предложени след изтичане на този тестови период.

 

„Българският пазар е добре развит и вярваме, че е готов да премине на следващото ниво на технологично развитие”, каза изпълнителният директор на Макс – Питър Ковел. „Започваме с много актрактивни предложения за потребителите на Apple и 4G съвместими таблети, защото искаме да демонстрираме колко добре могат да вървят заедно технологиите от висок клас. Скоро на пазара ще има още оферти от нас за повече устройства и повече продукти”, допълни той.

От средата на миналата година Макс Телеком работи за развитие на една нова пазарна ниша – тази на 4G LTE услугите. Именно това е наложило пълна промяна в модела на управление и ребрандинг под името Макс, уточниха от компанията.

 

Източник: technews.bg   

Етикети
4G    GSM    iPad таблет PDA    LTE     WiFi    България    Интернет    Компютри    технологии    Услуги   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.