Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

HTC Desire 516 – двусимов смартфон на достъпна цена

HTC Desire 516 – двусимов смартфон на достъпна цена 4.07.2014

Моделът стъпва на четириядрен процесор, има 5-инчов екран с резолюция qHD 540х960 пиксела, 1GB оперативна памет и 4GB сторидж

 

Desire 516 е вторият двусимов смартфон, който HTC представя тази седмица в Европа, след флагмана One M8 Dual SIM

 

Двусимовият смартфон HTC Desire 516 скоро ще стане достъпен на пазара в Европа, след като по-рано тази година моделът излезе в Китай. От август HTC Desire 516 ще може да се купи на Стария континент за 199 долара без договор към оператор, което го прави едно най-евтините маркови устройства на пазара.

 

Смартфонът на HTC работи под управление на операционна система Android Jelly Bean, има 5-инчов сензорен екран с резолюция qHD 540×960 пиксела и четириядрен процессор Qualcomm Snapdragon 200 с тактова честота 1,2GHz.

 

HTC Desire 516 предоставя 5-инчов сензорен екран с резолюция qHD 540×960 пиксела

Desire 516 разполага с две камери – основна с резолюция 5 мегапиксела и предна 2MP. Моделът идва с 1GB оперативна памет и 4GB вградена флаш памет, която може да се увеличи с карти microSD.

 

 

Потребителите на Desire 516 могат да ползват две SIM карти. Това е вторият двусимов смартфон, който HTC представя тази седмица в Европа, след премиерата на флагмана HTC One M8 Dual SIM.

 

Източник: technews.bg   

Етикети
GSM    LTE     smartfon    електроника    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.