Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Оркестър Канарите представиха новия си албум

Оркестър Канарите представиха новия си албум 8.11.2014

На музикалния пазар вече е най-новият албум на оркестър "Канарите", озаглавен "Любов и веселие". Това е 21-ви албум в дискографията на тракийската формация, който предлага голямо жанрово и музикално разнообразние.

И в този музикален проект запазена марка са типично "Канарските" тракийски мелодии, а освен тях ръководителят на оркестъра Атанас Стоев е включил и ритми от Родопите, граовски, северняшки и македонски мелодии.

Солистките в този албум са четири - Надя СтоеваСнежана Донева и Сестри Диневи - Диляна и Миглена. Атанас Стоев - младши също се включва като певец, но за първи път ще го видим и като изпълнител на ксилофон.

Зрителите на телевизия "Планета" видяха и видеореализации на песните от албума "Любов и вдъхновение", които бяха заснети в края на лятото. Едни от най-красивите кътчета по родното Черноморие в Равда, Созопол и Елените, заредени с много емоции, станаха терен за видеоклиповете на музикалните композиции.

 

 

 

 

 

Източник: signal.bg

 

Етикети
България    звезди    изкуство    Канарите    Любопитно    певци    празници    фолк   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.