Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Сензационното трио Крисия, Хасан и Ибрахим донесе на България най-големия успех в историята на Детската Евровизия

Сензационното трио Крисия, Хасан и Ибрахим донесе на България най-големия успех в историята на Детската Евровизия 17.11.2014

Сензационното трио Крисия, Хасан и Ибрахим донесе на България най-големия успех в историята на Детската Евровизия. 12 точки не достигнаха на талантливите български деца, за да триумфират първи. България събра 147 точки, благодарение на гласовете на 80-членното жури и публиката от останалите 15 държави, а на първо място се класира Италия с изпълнението на Винченцо Кантиело.

Крисия, Хасан и Ибрахим, които излязоха втори на сцената, изпълниха брилянтно песента си „Планетата на децата” и вдигнаха на крака публиката в залата, която бурно ги аплодира. Въпреки проблемите с гърлото, които имаше в първите няколко дни, Крисия изглеждаше абсолютно уверена в себе си на бляскавата сцена и демонстрира пълния блясък на вокалния си талант.

11 от 15 държави, имащи право на глас, дадоха за България точки за нашите участници. С по най-много – 12, ни подкрепиха Хърватия, Кипър, Сърбия и Холандия. За триото гласуваха и зрителите от Грузия, Швеция, Украйна, Словения, Черна гора, Италия и Малта.

Това е най-голямата победа на България в престижната песенна надпревара, откакто страната ни изпраща свои участници. Тази година за първи път  две български телевизии си подадоха ръка, за да може три талантливи деца да представят страната ни. БНТ, която като член на Евровизия има право да участва, и bTV обединиха усилията си, за да подготвят представянето и популяризирането на българската песен „Планетата на децата“. Неотлъчно до 10-годишните Крисия, Хасан и Ибрахим стояха и екипът на  „Седем осми“, а Евгени Димитров-Маестрото ги придружи до Малта, където вчера вечерта те представиха страната ни.

 

„Успехът на Крисия, Хасан и Ибрахим не е случаен. Това са три деца с невероятен талант, които се трудиха неуморно, за да постигнат този триумф и да донесат гордост на България и българите по света. Поздравления за целия екип, който работи с тях по време на подготовката им и допринесе за този невероятен резултат. Щастлив съм, че bTV, съвместо с БНТ и "Седем осми", също даде своя принос ние българите да имаме още един повод за гордост и показахме с общи усилия, че невъзможни неща няма. С успеха на Крисия, Хасан и Ибрахим България защити авторите на страна, която е дала много талантливи певци на Европа и света – коментира г-н Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group

 

 

 

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
България    звезди    изкуство    Любопитно    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.