Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Росица Пейчева представи първия си дуетен албум

Росица Пейчева представи първия си дуетен албум 10.01.2015

Дългоочакваният дуетен фолклорен албум на Росица Пейчева излезе в края на 2014-та. Дискът е озаглавен “Любовта крила дарява”, по името на една от композициите в него, в която Росица Пейчева си партнира с Пепи Христозова.

10 дуетни песни са включени в албума, а почти всички от тях имат и видеоклипове, които се излъчват в ефира на телевизия “Планета Фолк”. Пет са колаборациите с Николай Славеев. 

С Иван Дяков пък изпълняват песните “В китна градина” и “Девойко лична, румена”. Росица Пейчева си партнира със сестри Диневи в  “Море аресах си”, а със Здравко Мандаджиев – “Провикна се Станка”.

“Да се издаде един дуетен албум никак не е лесно, но пък усещането, че можеш да пееш с колега и да направиш песен заедно е много приятно, има една тръпка и когато се получат нещата изпитваш удовлетворение от това, което правиш”, казва певицата пред Планета ТВ за своя първи дуетен албум.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
звезди    Здравко Мандаджиев    изкуство    Любопитно    музика    певци    Росица Пейчева    фолк   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.